JyLi is looking for new players

The sport is ultimate and team is based in Jyväskylä. The team has 128 members and there are 7 upcoming matches or practices in the calendar.

Oletko uusia haasteita etsivä urheilija vai mukavaa ajanvietettä kaipaava liikkuja? Jyväskylä Sleepwalkersiin ja ultimaten pariin ovat tervetulleita kaikki.

Ultimate tarjoaa tavoitteellisille urheilijoille jatkuvasti haasteita ja mahdollisuuden nopeaan kehittymiseen. Aiempi urheilutausta voi mahdollistaa nousun kansallisen tason kärkeen, vaikka lajin aloittaisi vasta aikuisiässä. Toisaalta ultimatea voivat kaikenikäiset pelata myös puhtaasti harrastemielessä.

Jyväskylä Sleepwalkers on vuonna 1999 perustettu ultimatejoukkue, jonka mukana on mahdollista treenata tavoitteellisesti tai käydä pelivuoroilla höntsäämässä - tai molempia. Joukkueen mukana pääsee osallistumaan harraste- ja kilpaturnauksiin nais-, mies-, seka- ja U16-juniorijoukkueessa (2003 syntyneet ja nuoremmat). Varsinaisen lajitoiminnan lisäksi joukkueella on oheislajeina muun muassa squash, beachvolley ja frisbeegolf.

Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita kokeilemaan treeneihin. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita.

Lisätietoa: ultimate(miuku)jyli(piste)fi / 0400126971.

Welcome to the team. These pages were last used about 12 hours ago. See game times on the team calendar and see more at team's home page. Are you a player? Join this team!
  Look at more recruitment ads in team recruitment ads.
JyLi: kokoonpano